Eenvoudig te beheren. Snel te implementeren.
Speciaal gemaakt voor uw B2B KING klanten.

Voor KING-dealers

Als KING-dealer speelt u een belangrijke adviesrol. U kent de wensen van uw klanten en u wilt de beste oplossing voor de beste prijs. U wilt weten: wat kan Noovi voor mij en mijn klanten betekenen?

Een besloten ordersysteem
Noovi levert een oplossing voor de groeiende vraag naar besloten B2B-ordersystemen. Een belangrijk onderscheid is dat we het hierbij niet over een webshop hebben, zoals u die kent van bijvoorbeeld bol.com. NOOVI is een krachtige oplossing om huidige klanten online te laten inloggen en bestellen, gekoppeld aan de KING-administratie.

Snel te koppelen aan KING-administratie
De basisopzet is eenvoudig: Er wordt een ordersysteem opgezet, waarbij de categorieën worden opgemaakt uit de opbrengstgroepen. Alle kortingen worden direct in het ordersysteem berekend (dus bijvoorbeeld op basis van product, productgroep, debiteurgroep, debiteur, staffels, et cetera). Een debiteur ontvangt via het systeem inloggegevens en krijgt op die manier een persoonlijke omgeving met zijn eigen kortingen en prijsafspraken.

Wanneer een debiteur zijn winkelwagen heeft gevuld, wordt er nog een totaaloverzicht getoond en krijgt de debiteur de mogelijkheid om te bestellen. Deze order wordt direct ingeschoten in KING van waar de verdere afhandeling plaats kan vinden vanuit de openstaande orders, zoals uw klant dat gewend is.

Geen extra modules nodig

Het orderportaal is speciaal ontwikkeld voor koppeling met KING en sluit dus perfect aan op de huidige werkwijze van uw klant. Het orderportaal is "plug-and-play" opgezet en vereist voor u zelf nauwelijks configuratie.
Het enige dat in KING verandert, zijn slechts een paar extra vrije rubrieken. U heeft geen extra modules nodig, buiten modules die standaard met KING worden meegeleverd. Onze koppeling draait lokaal in de omgeving van uw klant. Dat was het. Er is geen configuratie vereist in het portaal zelf. Geen ingewikkelde CMS-systemen of randzaken. U kunt blijven doen waar u voor ingehuurd wordt; Advies en ondersteuning bieden voor KING.

Uiteraard zijn wij voor u of uw klant beschikbaar voor ondersteuning of bij gebruikersvragen.

Gratis upgrade naar King Connector

Voorlopig maken wij gebruik van een door ons zelf ontwikkelde koppeling tussen KING en het NOOVI B2B Order Portal. Zodra KING de eigen Connector open heeft gesteld voor ontwikkelaars, krijgen alle huidige en nieuwe installaties een gratis upgrade van de koppeling voor werking via de KING Connector.

 

Download de brochure Neem contact op voor een vrijblijvende demonstratie 

 

 

U kunt als KING-dealer eenvoudig de software installeren. We hebben zelfs een uitgebreide handleiding die u stap-voor-stap kunt volgen.