Verhoog de omzet met minder moeite

De telefoon gaat. Een klant wil graag een order plaatsen. Hoewel een momentje klantcontact goed is voor de relatie, bent u al snel een halfuur verder voordat de order in KING staat. In sommige gevallen is dit nodig, bijvoorbeeld wanneer er meer informatie nodig is over specifieke producten, maar in de meeste gevallen had dit proces sneller gekund. Tenminste, als u een ordersysteem zou hebben ...

Een halfuur per order besparen
Precies om u dat halfuur per order te besparen (wellicht zelfs nog meer), hebben wij een speciaal ordersysteem ontwikkeld dat direct gekoppeld kan worden aan uw KING-administratie. Uw debiteuren ontvangen eigen inloggegevens en komen in een gepersonaliseerd ordersysteem. Over kortingen, opbrengstgroepen en productpresentatie is al nagedacht: u hoeft alleen nog aan te geven welke producten u online bestelbaar wilt maken en welke opbrengstgroepen u in het ordersysteem wilt tonen. De klant ziet zijn eigen prijzen en u ziet de order vanzelf binnenkomen in KING.

Download de brochure Neem contact op voor een vrijblijvende demonstratie

 

Voorbeeld van hoe uw orderportaal zou kunnen werken

Het NOOVI B2B Order Portal wordt volledig in uw huisstijl opgeleverd. Hieronder vindt u een voorbeeld van de order omgeving die uw klant te zien krijgt. Laat uw klanten bestellen van achter de eigen computer of op mobiel.

 

Wellicht een idee: koppel uw ordersysteem aan een e-mailcampagne, dan kunt u uw orders verdubbelen met dezelfde personele bezetting.