De bedrijven achter NOOVI,
een samenwerking die werkt.

Over NOOVI

NOOVI is een samenwerkingsverband tussen De Hek Online Marketing en Sitix Software Group. De respectievelijke directeuren, Frank en Edwin, zijn al meer dan tien jaar vrienden en zakenpartners. Nadat zij meerdere malen de vraag hebben gekregen om een ordersysteem voor KING te ontwikkelen, viel het kwartje: er bestaat gewoon geen eenvoudige oplossing om debiteuren in KING zelf te laten bestellen.

Sterker nog, er zijn slechts enkele partijen die een webshop aanbieden voor KING. Echter, deze shops zijn gericht op consumenten en moeten dus álles kunnen. Deze webshop-aanbieders rekenen dus de hoofdprijs. Voor veel bedrijven, zoals (groot)handelaren, zijn deze oplossingen helemaal niet geschikt. U heeft al deze toeters en bellen niet nodig.

Met het NOOVI B2B Order Portal willen wij het handelen, zowel online als offline, efficiënter maken. Daarbij bieden wij krachtige software aan die eenvoudig in gebruik is. Wat u niet nodig heeft laten wij achterwege. Zo kan het namelijk ook: transparant en voor een scherpe prijs. Geautomatiseerde processen gebruiken en zorgen dat u zo min mogelijk repetitieve taken uit hoeft te voeren. Zo maken we het MKB in Nederland sterker én financieel gezonder.

Werken bij NOOVI?

Wij zijn altijd opzoek naar talenten die samen willen werken om onze software nog sterker te maken. Heb je interesse of te werken bij een innovatief softwarebedrijf? Neem dan direct contact op.

Waarom samenwerken met NOOVI?

  • 3+ jaar King-partner
  • 15+ jaar software- en marketingervaring
  • ZEND-certified engineers
  • Microsoft Developer Certified
  • Google Partner Certified