NOOVI voor King-dealers.
Dit is wat u moet weten.

NOOVI King-dealers

U bent benaderd door een klant met de vraag of u een geschikt online bestelsysteem of -klantsysteem weet. Uw klant is een groothandel of verkoopt B2B-producten. Hierbij is de eis dat debiteuren van uw klant kunnen inloggen en bestellingen kunnen plaatsen of prijsinformatie kunnen ophalen volgens eigen prijsafspraken. Alles moet naadloos aansluiten op de King-administratie(s).

Wanneer NOOVI adviseren?

Indien het gewenste systeem meer neigt naar een klantportaal dan naar een consumentenwebshop, dan is het NOOVI ecosysteem voor uw klant de beste oplossing.

Daarnaast zal u bij andere King-partners beperkt worden in de data die online beschikbaar gesteld kan worden. Bij ons is dat niet het geval.

Echt álle King-data beschikbaar

Via NOOVI is álle king-data online beschikbaar. Waar veel partners werken met de SOAP-koppeling, XML via FTP of Jobs, heeft u bij NOOVI alle data al bij de hand, zonder extra complexiteit. Op dit moment is NOOVI de meest volledige manier om King online te benaderen.

Ook blijven wij bij met de huidige ontwikkelingen rondom de King Connector.

Wat verdienen King-dealers aan NOOVI?

U bent als dealer een belangrijke schakel in de verkoop van King en haar uitbreidingen. Wij snappen natuurlijk dat u voor uw inspanningen beloond wilt worden. Om deze reden bieden we commissies op onze systemen. U verdient op de volgende wijze aan NOOVI:

  • Commissie op eenmalige configuratie
  • Uw consultancy uren

Plug-and-play,
nauwelijks onderhoud

De systemen van NOOVI zijn speciaal ontwikkeld voor koppeling met King en sluiten dus perfect aan op de huidige werkwijze van uw klant.

De systemen zijn "plug-and-play" opgezet en vereisen voor u als dealer nauwelijks configuratie. U - of iemand van ons, indien gewenst - installeert NOOVI Connect op de omgeving van de klant, volgens bijgeleverde documentatie.
In King worden slechts een paar extra vrije rubrieken toegevoegd. U heeft geen extra modules nodig. Onze koppeling draait lokaal in de omgeving van uw klant. Dat was het.

U kunt blijven doen waar u voor ingehuurd wordt; advies en ondersteuning bieden voor King.

Hoe helpen wij u?

Wij bieden u verschillende tools die u helpen bij uw advies, zoals:

  • (Drukwerk) brochures
  • Uitgebreide documentatie
  • Demo-mogelijkheden
  • Support & ondersteuning
Boek nu een demo